Η ΑΜΚΕ «Μέριμνα» τιμά αύριο, Τρίτη, στις 16:00, την Παραολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Έλενα Παπασταματοπούλου, στο 4ο ΚΔΑΠ της, που στεγάζεται στο πρώην «Χατζηκώστα», στην οδό Γ. Παπανδρέου 2.
Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς η Έλενα είχε φιλοξενηθεί ως παιδί στο ίδιο ΚΔΑΠ, όπου σήμερα βρίσκεται και η αδερφή της. Η επιστροφή της στον χώρο αυτό αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για όλους.
Με την αφοσίωση, την επιμονή και τις σημαντικές διακρίσεις της, η Έλενα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα παιδιά και τους νέους, αποδεικνύοντας πως με προσπάθεια και δύναμη ψυχής, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους ωφελούμενους να γνωρίσουν από κοντά τη σπουδαία αθλήτρια, να ακούσουν την ιστορία της και να εμπνευστούν από το παράδειγμά της.