Παρασκευή 14.06.2024
More

  Το «Δέντρο της Γνώσης» από τα παιδιά της Μέριμνας

  Το Δέντρο της Γνώσης στολίζουν σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη τα παιδιά της Μέριμνας που έχουν ετοιμάσει μία ξεχωριστή, όπως πάντα άλλωστε, χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους.

  Μέσα από αυτήν την εκδήλωση άλλωστε όπως και από τις άλλες στη διάρκεια του χρόνου τα παιδιά της Μέριμνας επιβεβαιώνουν αυτό που πριν 20 χρόνια φαινόταν αδιανόητο.

  Ό,τι με σκληρή δουλειά, που στηρίζεται στην επιστημονική προσέγγιση, κυρίως όμως στην αγάπη και τη φροντίδα, ακόμη και εκείνα που μοιάζουν ακατόρθωτα, γίνονται εφικτά.

  Μία ανοιχτή πρόσκληση για τη σημερινή εκδήλωση απηύθυναν η διευθύντρια των δομών της Μέριμνας Ρόη Ζηκίδου, η υπεύθυνη των ΚΔΑΠ Ανέτα Ρήτα, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Κυψέλη Λούλα Βέρμπη και ο πρόεδρος του Δ.Σ, Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Τσίμαρης.

  Στη σημερινή εκδήλωση πραγματοποιείται και συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή και τη χορωδία του ωδείου Ars Nova.

   

  Τα οικονομικά

  Ο πρόεδρος του Δ.Σ ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου για το εάν η διοίκηση έχει καταλήξει στα οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες και αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης και στο δημοτικό συμβούλιο για να απαντήσει ότι η συνολική εικόνα θα προκύψει με τα στοιχεία του Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει στις αρχές του έτους αναλυτική ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου.

  Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ