Τετάρτη 10.08.2022
More

  ΒΑΣ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ -Προτεραιότητα η προώθηση των έργων του Δήμου

  Στις πολλαπλές δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της χώρας αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωαννιτών Βασ. Ζωγράφος

  Στις πολλαπλές δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της χώρας αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωαννιτών Βασίλης Ζωγράφος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πορεία των χρηματοδοτήσεων από πλευράς των υπουργείων που «τρέχουν» τα προγράμματα.

  Σε μια παρατεταμένη «προεκλογική» περίοδο την οποία και διανύουμε, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα ενώ είναι διαπιστωμένα τα προβλήματα από τις καθυστερήσεις σε μεγάλα προγράμματα όπως το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που περιλαμβάνει πολλά έργα σε πολλούς δήμους της χώρας.

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφενός είναι οι χρηματοδοτήσεις αλλά στο ίδιο ζύγι μπαίνει και ο χρόνος. Οι προθεσμίες είναι πιεστικές και θα πρέπει να υπάρχει εγρήγορση πράγμα το οποίο ανέδειξε και ο Γενικός Γραμματέας λέγοντας ότι μια από τις προτεραιότητες είναι το χρονοδιάγραμμα ώστε να μη απενταχτούν έργα και χαθούν χρήματα.

  Ο κ. Ζωγράφος επικεντρώθηκε στις προσπάθειες που κάνει η δημοτική αρχή ώστε αφενός να προχωρήσουν τα έργα και αφετέρου να τρέξουν οι διαδικασίες για τα επόμενα σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

  «υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά νομίζω ότι το έργο της δημοτικής αρχής προχωράει με κανονικούς ρυθμούς. Είναι μια δύσκολη περίοδος με μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος. Τις καθυστερήσεις τις ξέρετε όπως στο πρόγραμμα ” Αντώνης Τρίτσης ” που το ξέρετε, αλλά δεν σταματήσαμε καμία προσπάθεια” ανέφερε ο κ. Ζωγράφος για να συμπληρώσει ότι « ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι καθημερινά προσπαθούν ώστε να προωθήσουν τα θέματα του Δήμου. Δε σταματήσαμε ούτε μια στιγμή και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα» κατέληξε.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ