Δευτέρα 01.03.2021
More

  Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και στα Ιωάννινα (φωτο)

  Ιστορική ημέρα για την πρωτεύουσα της Ηπείρου παρουσία του υφυπουργού Υγείας, Β. Κοντοζαμάνη

  Στον χορό των εμβολιασμών μπήκαν σήμερα και τα Ιωάννινα, μετά την χθεσινή άφιξη των εμβολίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τη συνοδεία περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στις 8.15 το πρωί, παρουσία και του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

  Εκτός από τον κ. Κοντοζαμάνη, εμβολιάστηκαν, επίσης, ο Καθηγητής Παθολογίας και διευθυντής στις ΜΕΛ του ΠΓΝΙ, Χαρ. Μηλιώνης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και μέλος της επιτροπής του Νοσοκομείου για τον ιό COVID-19, Στ. Τσιάρα, ο Διοικητής και Υποδιοικητής του Νοσοκομείου, Ν. Κατσακιώρης και Κων. Χολέβας αντίστοιχα.

  Οι δύο καθηγητές σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη στη μάχη κατά του κορωνοιού, χαρακτήρισαν την ημέρα σημαντική στη μεγάλη προσπάθεια για να νικηθεί ο θανατηφόρος ιός και τόνισαν πως το εμβόλιο είναι ασφαλές.

  Ωστόσο, υπογράμμισαν πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς ο ιός βρίσκεται ακόμη στην κοινότητα και πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας.

  Μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού ακολούθησε σύσκεψη των αρμόδιων υγειονομικών του Νοσοκομείου παρουσία και του υφυπουργού, Β. Κοντοζαμάνη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ