Παρασκευή 30.07.2021
More

  Υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις στο ΚΔΑΠμεΑ

  Το Σάββατο ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δημήτριος Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Σοφία Τζιοβάρα και την αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ιωάννα Γεροδήμου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠμεΑ και τους γονείς των ωφελούμενων παιδιών.

  Στην συνάντηση αυτή έγινε απολογιστική ενημέρωση των δράσεων και των ενεργειών για την κάλυψη εκκρεμοτήτων και αναγκών του ΚΔΑΠμεΑ, που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο. Ακολούθησε διάλογος με όλους τους εργαζόμενους και τους γονείς των παιδιών και ακούστηκαν προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του ΚΔΑΠμεΑ. Το ΚΔΑΠμεΑ έχει όλες τις απαραίτητες ειδικότητες (Κοινωνικό Λειτουργό, Λογοθεραπευτή, Κοινωνικό Φροντιστή, Φυσιοθεραπευτή, Εκπαιδευτικό Τεχνικών, Ψυχολόγο, Βοηθητικό Προσωπικό) και θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά με Αναπηρία και τις οικογένειές τους.

  Ο ΟΚΠΑΠΑ ενημερώνει ότι υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις, για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΔΑΠμεΑ (τηλ. επικοινωνίας:2651092176) και στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (τηλ. επικοινωνίας: 2651054268,26510 54265).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ