Δευτέρα 22.07.2024
More

  «Στους Ολυμπιακούς θα ’ρθω μαζί σας να αθληθώ»

  Την δική του, 1η Ολυμπιάδα με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι σε λίγες εβδομάδες, διοργάνωσε το ΚΔΑΠ μεΑ του δήμου Ιωαννιτών, το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

  Σύνθημα της διοργάνωσης που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο που διοργανώθηκε και τη συμμετοχή των μελών του ΚΔΑΠ ήταν «Στους Ολυμπιακούς θα ’ρθω μαζί σας να αθληθώ». Μία πραγματική γιορτή με αθλήματα – παιχνίδια προσαρμοσμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να συμμετέχουν εξίσου καλά σε κοινές ομάδες παιδιά με αναπηρία αλλά και παιδιά τυπικής ανάπτυξης.

  Μία εκδήλωση που ξεκίνησε με την παρέλαση των αθλητών όπως ξεκινά κάθε Ολυμπιάδα, με αναφορά στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα. Χαιρετισμό στην αρχή της έναρξης απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Εθελοντισμού Σοφία Μαρκούλα, ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Τσίμαρης, ο αντιδήμαρχος Στεφ. Σίντος, η εντεταλμένη περιφ. σύμβουλος για θέματα κοινωνικής συνοχής Μαργαρίτα Γκογκάκη, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιωαννίνων αλλά και η παραολυμπιονίκης, Ανθή Λιάγκου.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ