Τετάρτη 24.04.2024
More

  Αυστραλία: Η στιγμή που πύθωνας 5 μέτρων γλιστρά από τη στέγη σπιτιού

  Ο πύθωνας χάνεται στα δένδρα αφήνοντας άφωνους όσους τον παρατηρούσαν

  Πύθωνας μήκους 5 μέτρων γλιστρά από τη στέγη του σπιτιού μιας οικογένειας στην Αυστραλία με τη στιγμή να καταγράφεται από κάμερα.

  Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο Tiktok και έχει ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο ο τεράστιος πύθωνας διασχίζει τη στέγη του σπιτιού και βγάζει το κεφάλι του μέσα από ένα δένδρο. Στη συνέχεια κινείται μέχρι που εγκαταλείπει τη στέγη του σπιτιού και χάνεται μέσα στα δένδρα.

  «Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε ένα φίδι μήκους 5 μέτρων στα προάστια», γράφει η λεζάντα του βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο Κουίνσλαντ. «Δεν είναι φρικιαστικό;», σχολιάζει κάποιος άλλος.

  Την ώρα που ο πύθωνας γλίστρησε από την οροφή του σπιτιού, η οικογένεια έπαιρνε το μεσημεριανό της, με έναν άνδρα να δείχνει εμφανώς ενοχλημένος. «Πώς θα τον απομακρύνουμε;», αναρωτιέται ένα παιδί με μια γυναίκα να του απαντά: «Δεν θα τον απομακρύνουμε».

  Ο ερπετολόγος Σνέικ Κάτσερ Νταν προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν πολύ κοντά σε αυτά τα θηριώδη ερπετά, καθώς, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, δαγκώνουν αν νιώσουν ότι απειλούνται. «Οι πύθωνες αυτού του είδους έχουν 80 έως 100 μικρά δόντια, αλλά ένας μεγαλύτερος μπορεί να προκαλέσει ζημιά αν σας πιάσει στα χέρια του». Πρόσθεσε πως «είναι αρκετά συνηθισμένο να βλέπει κανείς πύθωνες σε δένδρα, είτε να “ρουφούν” τον ήλιο, είτε να αποφεύγουν τους σκύλους ή τους ανθρώπους, είτε να κυνηγούν πουλιά».

   

   

  Με πληροφορίες από New York Post

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ