Τετάρτη 30.09.2020
More

  Ένα από τα πιο ασφαλή πανεπιστήμια της Ευρώπης σε περιμένει στην Κύπρο

  Αν υπάρχει ένα πανεπιστήμιο που μπορεί να το εμπιστευθείς για τις σπουδές σου φέτος τον Σεπτέμβριο, τότε αυτό είναι σίγουρα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  Μάθε περισσότερα: https://euc.ac.cy/ στο τηλέφωνο 00357 22713000 ή στο info@euc.ac.cy

  Ολοκληρωμένη Πανεπιστημιούπολη

  Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (EUC) προσφέρει ότι χρειάζεται ένας φοιτητής για να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης. Το μοντέρνο campus αποτελείται από αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρα, εργαστήρια, και χώρους κοινωνικοποίησης όπως καφετέρια και γυμναστήριο. Ενώ  δίπλα από την πανεπιστημιούπολη βρίσκονται οι ολοκαίνουργιες εστίες με μοντέρνα φοιτητικά διαμερίσματα και στούντιο.

  Απόφοιτοι του EUC πρώτοι στις προτιμήσεις των εργοδοτών

  Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η αναγνώριση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων μας αποτελεί απτή απόδειξη ότι οι φοιτητές μας όχι μόνο είναι έτοιμοι για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας αλλά και ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις των εργοδοτών. Έρευνες καταδεικνύουν ότι 87% των αποφοίτων να έχουν βρει δουλειά στον τομέα τους σε διάστημα έξι μηνών από την αποφοίτηση τους. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που έχει αξιολογηθεί από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη «Πέντε Αστέρια» στον τομέα της Απασχολησιμότητας (Employability).

  Το πολυδύναμο Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απασχολησιμότητά των φοιτητών καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως Προγράμματα  Πρακτικής Άσκησης, Ετήσια Έκθεση Καριέρας, Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, Career Boot camp κ.α.

  Φοιτητική Ζωή/Erasmus +

  Η φοιτητική ζωή αποτελεί σημαντικό μέρος της πανεπιστημιακής εμπειρίας και το EUC προσφέρει ότι χρειάζεται ένας φοιτητής για να το βιώσει! Ποικίλες δραστηριότητες όπως όπως πολιτιστικές βραδιές, γιόγκα, πάρτι, εκδρομές και φεστιβάλ κ.α.

  Αξίζει να αναφερθούμε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+ που συμμετέχουν οι φοιτητές μας όπου πραγματοποιούν μέρος των σπουδών τους σε πανεπιστήμια της ΕΕ με επιχορήγηση για έξοδα ταξιδιού και διαμονής.

  Αθλητικό Κέντρο

  Η φοιτητική ζωή στο EUC παίρνει άλλη διάσταση με το New Life Health Center. Οι φοιτητές μας γυμνάζονται και χαλαρώνουν στον πολυχώρο του New Life Health Center, που περιλαμβάνει υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, ατομικά και ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, κέντρο αισθητικής και καφετέρια.

  Στήριξη φοιτητών

  Στο EUC το ακαδημαϊκό και διοικητικό δίκτυο βρίσκονται στην υπηρεσία των φοιτητών για την ομαλή ένταξη στο νέο περιβάλλον, για την επιλογή προγράμματος σπουδών και για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών έχει καθιερώσει το θεσμό του προσωπικού συμβούλου για τον κάθε φοιτητή. Το Γραφείο Καριέρας με το ψυχομετρικό εργαλείο Αριάδνη βοηθούν τον κάθε φοιτητή να εντοπίσει τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα και τον καθοδηγούν να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών.

  Διαδικασία Εισαγωγής

  Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από νέους υποψήφιους και φοιτητές πανεπιστημίων του εξωτερικού για μετεγγραφή που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2020 με έναρξη σπουδών 28 Σεπτεμβρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου https://euc.ac.cy/. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Οκτώ νέα κρούσματα στα Ιωάννινα και ένα στην Πρέβεζα

  Εννέα νέα κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα στην Ήπειρο

  Έκρηξη κρουσμάτων: 416 το τελευταίο 24ωρο

  416 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

  Ποιοι θα πρέπει να κάνουν πρώτοι το αντιγριπικό εμβόλιο και πότε

  Το υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του την εγκύκλιο για τις κατηγορίες ατόμων που πρέπει να κάνουν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο κατά της γρίπης

  Η προοπτική του Ταμείου Ανάκαμψης και η Ιόνια

  Πολλοί οι αστερίσκοι, σύμφωνα με τον Σταύρο Καλογιάννη

  Πώς μπορεί να αλλάξει η εικόνα της πόλης

  Κρίσιμα για το λεκανοπέδιο η παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου και η Τεχνόπολη Με μία γενική, αλλά και επιμέρους αναφορές σε ζητήματα μείζονος σημασίας για το...

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.