Τετάρτη 28.02.2024
More

  Κλείδωσε τον σκύλο του στο αμάξι στους 34 βαθμούς

  Τον πρόλαβε στο τσακ

  Πόση οργή μπορείς να νιώσεις όταν βλέπεις ένα σκυλάκι να υποφέρει μέσα σε ένα αυτοκίνητο που βράζει και να μην έχει καμία έξοδο διαφυγής; Η απάντηση είναι…απερίοριστη.

  Αυτή την οργή ένιωσε κι αυτός ο πολίτης στην Βρετανία και επέλεξε –ορθώς- να την βγάλει πάνω στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, σπάζοντας με μία βαριοπούλα στο τζάμι του.

  Σαφώς ο απώτερος σκοπός ήταν να σωθεί το σκυλάκι, το οποίο όπως θα δείτε στο βίντεο είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, καθώς έξω το θερμόμετρο δείχνει 35 βαθμούς Κελσίου.

  Κλειδώνουν μέσα μέχρι και τα… παιδιά τους

  Δυστυχώς όμως η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική, καθώς τα τελευταία χρόνια αυξάνονται τα περιστατικά όπου οδηγοί ξεχνούν μέσα στο αυτοκίνητο όχι μόνο τα κατοικίδια τους, αλλά και τα παιδιά τους.

  Συγκεκριμένα πριν μερικές εβδομάδες ένα ζευγάρι στις Σέρρες κλείδωσε τα παιδιά του στο αμάξι και πήγε για… σουβλάκια.

  Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων που είχαν έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους που κοιμόταν εκείνη την ώρα,  μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

  Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο, χτυπούσαν τα τζάμια αλλά εκείνα δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

  Ημιλιπόθυμα τα παιδιά

  Φτάνοντας οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης. Φρόντισαν να τους δώσουν νερό και τις πρώτες βοήθειες.

  Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Σκάι, δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους , είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόταν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ