Δευτέρα 26.02.2024
More

  Λονδίνο: Σχολικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρίσκονταν παιδιά μέσα (βίντεο)

  Στις φλόγες τυλίχθηκε σχολικό λεωφορείο ενώ παιδιά βρίσκονταν μέσα σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

  Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα σχολικό λεωφορείο 30 θέσεων με παιδιά μέσα σε αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λονδίνο.

  Πυροσβέστες έσπευσαν σήμερα το πρωί στη σκηνή σε έναν κατοικημένο δρόμο, όπου άλλα έξι οχήματα υπέστησαν επίσης ζημιές ύστερα από φωτιά που άρπαξε σε σχολικό λεωφορείο, όπου ευτυχώς εκκενώθηκε έγκαιρα, προτού τραυματιστεί κάποιος μαθητής.

  Τα σοκαριστικά πλάνα δείχνουν το λεωφορείο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες, με πυκνά σύννεφα γκρίζου καπνού να γεμίζουν τον αέρα γύρω του και τους συναγερμούς των κοντινών αυτοκινήτων να ηχούν.

  Μετά την κατάσβεση τα απομεινάρια του καμένου λεωφορείου μετά την κατάσβεση των φλογών, περιτριγυρισμένα από απανθρακωμένα συντρίμμια.

  Καμία αναφορά για τραυματισμούς

  Όλα τα παιδιά οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος κατά τη διάρκεια του περιστατικού και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ,σύμφωνα με την Daily Mail.

  Μια κυρία που ζει σε κοντινή απόσταση δήλωσε:

  «Το σχολικό λεωφορείο περνάει από το σπίτι μας κάθε μέρα. είδαμε ροές φωτογραφιών που μας έδιναν να καταλάβουμε ότι το λεωφορείο είχε πάρει φωτιά», είπε.

  «Όλα τα παιδιά αποβιβάστηκαν πολύ γρήγορα, αυτό είναι το κύριο μέλημα όλων μας».

  Είπε ότι μόλις το καπό έπιασε φωτιά, όλοι απομακρύνθηκαν από το λεωφορείο και πιστεύει ότι οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν και από τα σπίτια τους στη γύρω περιοχή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ