Σάββατο 03.06.2023
More

  Μέτσολα: Δεν θα υπάρξει ατιμωρησία και τίποτα δεν θα μπει κάτω από το χαλί

  Δεν θα υπάρξει ατιμωρησία και τίποτα δε θα μπει κάτω από το χαλί, τόνισε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που πλήττει το ΕΚ, κατά την άφιξή της στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

  “Θα μιλήσω για τις εγκληματικές κατηγορίες που εμπλέκουν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, κάτι το οποίο αποτελεί χτύπημα στην δημοκρατία και ένα χτύπημα σε όλα αυτά πάνω στα οποία έχουμε εργαστεί για πολλά χρόνια. Χρειάζονται χρόνια να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη, αλλά μόνο μία στιγμή για να την γκρεμίσεις. Το μήνυμά μου θα είναι ότι δε θα υπάρξει ατιμωρησία, δεν θα μπει τίποτα κάτω από το χαλί, δε θα είναι δουλειά όπως συνήθως” τόνισε και πρόσθεσε:

  “Θα κάνω ό,τι μπορώ μαζί με τους συνάδελφους μου για να αποκαταστήσουμε τη θέση ως οίκου της δημοκρατίας. Ως συννομοθέτης, ως θεσμός που είναι διαφανής που είναι καθαρός και δεν είναι προς πώληση σε ξένους παράγοντες που φαίνεται να μας υπονομεύουν“.

  Επίσης, σημείωσε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει πίεση “για μία απόφαση σχετικά με το πλαφόν στο φυσικό αέριο“ σημειώνοντας παράλληλα ότι το ζήτημα της Ουκρανίας παραμένει στην κορυφή της ατζέντας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ