Πέμπτη 25.07.2024
More

  Νέα Υόρκη: 77χρονος παρασύρθηκε θανάσιμα από το ίδιο του το αυτοκίνητο

  Ένας 77χρονος στην Νέα Υόρκη βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από το ίδιο του το αυτοκίνητο.

  Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το ίδιο του το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια διαφωνίας με άλλον οδηγό για μια θέση πάρκινγκ. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μπρούκλιν την Πέμπτη, δήλωσαν αστυνομικοί και πηγές των Αρχών.

  Η τραγωδία χτύπησε όταν ο Ιοσίφ Λόντσμαν βγήκε από το Subaru Forester του για να έρθει σε αντιπαράθεση με μια 43χρονη γυναίκα που επέβαινε σε ένα Nissan Altima για τη θέση στάθμευσης το απόγευμα τις Πέμπτης δήλωσαν οι αρχές και οι πηγές.

  Καθώς ο Λόντσμαν έβγαινε από το αυτόματο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καταλάθος αφήσει στη θέση κίνησης και χωρίς χειρόφρενο, αυτό άρχισε να κυλάει προς τα εμπρός, παρασέρνοντάς τον, προτού σταματήσει στο άλλο αυτοκίνητο. Ο παππούς έμεινε καθηλωμένος ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, επικαλούμενη προκαταρκτική έρευνα.

  Ο 77χρονος υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το σώμα του και δεν ανταποκρινόταν και δεν είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο NYU Langone Hospital-Brooklyn, όπου διαπιστώθηκε ο τραγικός θάνατός του.

  Οι κάμερες παρακολούθησης δείχνουν τον ηλικιωμένο να βγαίνει από το όχημά του για να αντιπαρατεθεί με τον άλλο οδηγό για τη θέση στάθμευσης, δήλωσαν πηγές στην New York Post.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ