Τρίτη 18.06.2024
More

  Περαστικοί σώζουν την τελευταία στιγμή τον οδηγό φλεγόμενου αυτοκινήτου

  Την τελευταία στιγμή σώθηκε ένας άνδρας, όταν το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο στη Μισενότα. Οι οδηγοί που περνούσαν σταμάτησαν για να τον σώσουν καθώς ο άνδρας είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του. Τελικά, απεγκλωβίστηκε σώος.

  «Αποφάσισα να σταθμεύσω το αυτοκίνητο και να βγω έξω και να προσπαθήσω να βοηθήσω», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Δεν ήταν ο μόνος, καθώς περίπου δέκα άτομα σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον άνδρα.

  «Όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βγάλουν αυτόν τον άνθρωπο από το αυτοκίνητο» συμπλήρωσε. «Ήταν άνθρωποι που διακινδύνευαν τη ζωή τους για να σώσουν κάποιον άλλο».

  Η πολιτειακή περιπολία της Μινεσότα αναγνώρισε τον οδηγό ως τον 71χρονο Σάμιουελ Όρμποβιτς. Η υπαστυνόμος Jill Frankfurth δήλωσε ότι το Honda του άνδρα ξέφυγε της πορείας του προς τα δεξιά του αυτοκινητόδρομου και χτύπησε έναν στύλο φωτισμού και στη συνέχεια το προστατευτικό κιγκλίδωμα, προτού πάρει φωτιά. Αν και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Regions Hospital για να εξεταστεί.

  «Είμαι ζωντανός σήμερα επειδή αρκετοί καλοί Σαμαρείτες ανταποκρίθηκαν και  μου έσωσαν τη ζωή» δήλωσε ο 71χρονος.  «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε απίστευτα ευγνώμονες γι’ αυτούς τους ήρωες. Ανυπομονώ να τους ευχαριστήσω όλους προσωπικά» συμπλήρωσε.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ