Τετάρτη 17.04.2024
More

  Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να… της στείλουν χρήματα οι γονείς της

  Τελικά αντί να πάρει χρήματα… συνελήφθη

  Η αστυνομία της Ινδίας συνέλαβε μια Αμερικανίδα στο Δελχί που φέρεται να σκηνοθέτησε την απαγωγή της, για να αναγκάσει τους γονείς της να της στείλουν χρήματα, επειδή είχε μείνει απένταρη.

  Η 27χρονη έφτασε στην Ινδία στις 3 Μαΐου, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Στις 7 Ιουλίου τηλεφώνησε στη μητέρα της και είπε ότι δέχθηκε επίθεση από άνδρα, σύμφωνα με το NDTV. Οι γονείς της τρομοκρατημένοι έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

  Επικοινώνησαν με την αμερικανική πρεσβεία στην Ινδία, η οποία ενημέρωσε τις τοπικές αρχές, που άρχισαν να κάνουν έρευνα ώστε να εντοπίσουν την κόρη τους και να βρουν πού βρίσκεται.

  Οι ινδικές αρχές δεν άφησαν να χαθεί λεπτό. Κατάφεραν σε γρήγορο χρόνο να εντοπίσουν τη διεύθυνση IP από την οποία η γυναίκα είχε κάνει βιντεοκλήση στη μητέρα της.

  Η έρευνα των αρχών οδήγησε στη σύλληψη ενός 31χρονου Νιγηριανού, σύμφωνα με την Indian Express.

  Η μεγάλη ανατροπή

  Αυτό το οποίο βρήκαν να κρύβεται πίσω από την ιστορία της απαγωγής ήταν απίστευτο φέρνοντας μεγάλη ανατροπή στα όσα είχε καταγγείλει η 27χρονη.

  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο άνδρας τους είπε ότι η 27χρονη βρισκόταν σε διαμέρισμα στα περίχωρα του Δελχί.

  «Μετά τη διάσωσή της, αποκαλύφθηκε ότι είχε σκηνοθετήσει το περιστατικό για να εκβιάσει τους γονείς της», είπε ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Δελχί, Αμρούτα Γκουγκούλοτ, στην Indian Express.

  Τι είχε συμβεί λοιπόν, τι κρυβόταν πίσω από την ιστορία απαγωγής και ποιος ήταν ο 31χρονος άντρας;

  Η 27χρονη, που είναι από την Ουάσινγκτον, γνώρισε τον 31χρονο Νιγηριανό μέσω Facebook και έμενε μαζί του από τη στιγμή που έφτασε στην Ινδία, συμπλήρωσε ο ίδιος. Επίσης, οι αρχές διαπίστωσαν ότι έχει λήξει τόσο η βίζα της γυναίκας, όσο και το διαβατήριο του άνδρα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ