Σάββατο 25.05.2024
More

  Βόρεια Καρολίνα -Σχολικό λεωφορείο τούμπαρε και τραυματίστηκαν 8 μαθητές

  Οκτώ μαθητές νοσηλεύονται σε νοσοκομείο μετά από τρομακτικό τροχαίο σχολικού λεωφορείου στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

  Ένα σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές λυκείου, έναν οδηγό και έναν επιτηρητή λεωφορείου ενεπλάκη στο ατύχημα το πρωί.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να κάνει απότομη μανούβρα πρώτα προς τα αριστερά και στη συνέχεια προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να ανατραπεί, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

  Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στην Βόρεια Καρολίνα

  Η οδηγός του λεωφορείου, η οποία αναγνωρίστηκε ως Carol Barnes από το Lenoir, αντιμετωπίζει κατηγορίες για την μη τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων. Οι έρευνες για το τροχαίο ατύχημα συνεχίζονται προς το παρόν.

  Όλοι οι επιβάτες υπέστησαν τραυματισμούς διαφορετικού βαθμού, σύμφωνα με την Τροχαία της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας. Η οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σε τοπικό ιατρικό κέντρο, ενώ ο επιτηρητής του λεωφορείου μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Σάρλοτ για περαιτέρω θεραπεία.

  Όλοι οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

  Τα σχολεία της κομητείας Burke επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον πέντε άτομα έχουν πάρει εξιτήριο μέχρι στιγμής. Η κατάσταση των άλλων είναι άγνωστη προς το παρόν. Οι μαθητές φοιτούν σε διάφορα σχολεία της περιφέρειας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ