Τετάρτη 24.04.2024
More

  Βρετανία: Παιδί δύο ετών πέθανε από την πείνα στο πλευρό του νεκρού πατέρα του

  Ένα παιδί δύο ετών στη Βρετανία πέθανε από την πείνα στο πλευρό του νεκρού πατέρα του, ο οποίος πιστεύεται ότι κατέληξε μετά από καρδιακή προσβολή.

  Το παιδί βρέθηκε νεκρό με τις πιζάμες του δίπλα στον επίσης νεκρό 60χρονο πατέρα του, Κένεθ, ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο μετά την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό παραμονές Πρωτοχρονιάς.

  Η είδηση έγινε γνωστή όταν μια κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε αντικλείδι του ιδιοκτήτη του ακινήτου για να μπει στο σπίτι. Η μητέρα του μικρού παιδιού, η 43χρονη Σάρα, είδε για τελευταία φορά τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα μετά από καβγά που είχε με τον πρώην της.

  Στο Facebook, η αδελφή του Μπρόνσον, Μέλανι, έγραψε: «Το όμορφο αγοράκι άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από αυτή τη ζωή. Σε αγαπάμε Μπρόνσον, για πάντα ένα κομμάτι μας και για πάντα ο μικρός μου αδελφός».

  Ο Kένεθ ήταν άνεργος και είχε μια προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση, η οποία του είχε προκαλέσει σοβαρό ίκτερο τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του. Ο Μπρόνσον είχε επίσης χαρακτηριστεί ευάλωτος από τις κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει ότι δεχόταν εβδομαδιαίες επισκέψεις από κοινωνικούς λειτουργούς.

  Με πληροφορίες από The Times

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ