Πέμπτη 23.09.2021
More

  Πότε ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Απριλίου -Το χρονοδιάγραμμα του e-ΕΦΚΑ

  Το χρονοδιάγραμμα καταβολής των συντάξεων Απριλίου ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ

  Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ ενέκρινε το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων που -όπως έχει καθιερωθεί τους τελευταίους μήνες- θα καταβληθούν ταυτόχρονα. Οι συνταξιούχοι θα ξεκινήσουν να «βλέπουν» ποσά στους λογαριασμούς τους από τις 24 Μαρτίου, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη. Υπενθυμίζεται πως σε ό,τι αφορά το ζήτημα των εισφορών ο υφ. Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου δήλωσε σήμερα ότι οι τωρινοί συνταξιούχοι δεν θα δουν καμία απολύτως αλλαγή.

  Το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των συντάξεων

  Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο, έχουν ως εξής:

  • Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

  • Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

  • Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

  • Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ