Τρίτη 17.05.2022
More

  Ανδρουλάκης: Ανεπαρκές το «επιτελικό» κράτος της ΝΔ

  Για «απραξία» της κυβέρνησης και «άκαρπες συσκέψεις» έκανε λόγο το Κίνημα Αλλαγής

  Για ανεπαρκές «επιτελικό» κράτος κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό.

  Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δήλωσή του αναφέρει: «Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σ’ άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές “επιτελικό” κράτος της ΝΔ. Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία».

  Κίνημα Αλλαγής: «Απραξία και άκαρπες συσκέψεις»

  Αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση, την οποία επικρίνει για απραξία και άκαρπες συσκέψεις, άσκησε και το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας.

  Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως «αν και ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η κακοκαιρία θα ήταν σφοδρή και θα έπληττε όλο το Λεκανοπέδιο, και παρά την περσινή ανάλογη εμπειρία, ο κρατικός μηχανισμός αρκέστηκε σε συστάσεις και άκαρπες συσκέψεις».

  Επίσης επικρίνει την κυβέρνηση γιατί «αφήνει σήμερα την Αυτοδιοίκηση μόνη της, με όσα μέσα διαθέτει, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται εγκλωβισμένοι σε κεντρικούς οδικούς άξονες ακόμη».

  Τέλος, επισημαίνει ότι «δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών, αλλά της ευθύνης» και καλεί την κυβέρνηση «να πράξει τα αυτονόητα και να μην παρακολουθεί άπραγη».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ