Κυριακή 26.05.2024
More

  Χρυσοχοΐδης για Αγίους Αναργύρους: Η έρευνα διεξάγεται γρήγορα – Θα γίνει ο απολογισμός που πρέπει

  Συντετριμμένος για τη δολοφονία της 28χρονης στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει σε σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του κυκλοφοριακού.

  «Συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά, γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

  Ο υπουργός απεύθυνε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της 28χρονης, επισημαίνοντας ότι η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα και εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια.

  Είπε πως η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει τις έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκλειστεί τίποτα, ενώ σημείωσε πώς ταυτόχρονα «θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει, για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ