Ελληνική ξυλεία για τους στύλους της ΔΕΗ

Ελληνική ξυλεία για τους στύλους της ΔΕΗ ζητά με ερώτησή του ο βουλευτής Ιωαννίνων, Γ. Αμυράς, προς τον υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη.

«Ισχύει ότι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της χώρας προτιμά να προμηθεύεται ξύλινους στύλους για το δίκτυό της από φυτώρια του εξωτερικού και όχι από τους ελληνικούς δασικούς Συνεταιρισμούς; Κι αν ναι, ποιοι οι λόγοι;» ρωτάει και φέρνει το θέμα στη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς καταθέτοντας Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι η παγίωση μιας τέτοιας πολιτικής θα δημιουργήσει θέμα βιωσιμότητας των συνεταιρισμών και των εταιριών της χώρας που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Ο κ. Αμυράς ζητά επίσης αλλαγή και εκσυγχρονισμό των προδιαγραφών των στύλων σε προσαρμοσμένες στις σημερινές κλιματολογικές συνθήκες ώστε να μην δημιουργούνται προσκόμματα κατά την εφαρμογή τους.

Banner ΔΕΗ Banner

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ