Τετάρτη 10.08.2022
More

  Ο Γ. Στέφος για την απεργία της Πέμπτης

  Δεν βλέπει άμεσα κάλπες ο πρώην βουλευτής

  Δεν βλέπει εθνικές εκλογές στο επόμενο διάστημα ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος παρά το γεγονός ότι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όπως και αυτά του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

  Οι «εκλογικές μηχανές» του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν στο φουλ, ενώ τα κλιμάκια της νομαρχιακής βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση προκειμένου να επικοινωνούν με τους πολίτες αλλά και να ενημερώνουν για την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση για το εργασιακό νομοσχέδιο που φέρνει ο Κ. Χατζηδάκης.

  Ο κ. Στέφος ρωτήθηκε τόσο για το εργασιακό που έχει χαρακτηριστεί «μητέρα των μαχών» από την αξιωματική αντιπολίτευση όσο και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν απόσταση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση και δεν αποτυπώνουν την όποια δυσαρέσκεια στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  Εργασιακό μας αφορά όλους!

  Ο κ. Στέφος υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να συστρατευθούν για το εργασιακό καθώς δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, ούτε μόνο τον ιδιωτικό τομέα!

  Αφορά τους πάντες και τις επόμενες γενιές που θα βρεθούν σε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον χωρίς δικαιώματα που είχαν κατοχυρωθεί πριν πολλές δεκαετίες. «Μπορεί κάποιοι από εμάς να βγουν τα επόμενα χρόνια στην σύνταξη. Οι αλλαγές που έρχονται αφορούν αυτούς που εργάζονται αλλά και τις επόμενες γενιές, τα παιδιά μας που δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα σε αργία, οκτάωρη εργασία και αμοιβές» είπε, μεταξύ άλλων καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.

  Αναφορικά με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν διαφορά υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δεν δείχνουν να καρπώνεται την όποια δυσαρέσκεια το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στέφος υποστήριξε ότι «οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν μια συγκεκριμένη στιγμή την άποψη όσων συμμετέχουν στην έρευνα» διατυπώνοντας ενστάσεις για την εταιρεία που διενήργησε την δημοσκόπηση.

  Εκλογές πότε;

  Οι εκλογές είναι κοντά; «Όχι!» απάντησε μονολεκτικά ο κ. Στέφος λέγοντας πως το επόμενο διάστημα δεν βλέπει να στήνονται κάλπες για την εκλογή νέας κυβέρνησης.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ