Κυριακή 26.06.2022
More

  Ολοταχώς για το συνέδριο με εκλογή 80 συνέδρων

  Ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων με τις εκλογές των αντιπροσώπων/συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

  Ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων με τις εκλογές των αντιπροσώπων/συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, καλώντας τα μέλη να συμμετέχουν μαζικά στην ψηφοφορία της οργάνωσης στην οποία ανήκουν, κατά την ημέρα, τις ώρες και τον τόπο που τους έχει γνωστοποιηθεί. Οι αντιπρόσωποι, οι οποίοι θα εκλεγούν, θα λάβουν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 14 έως 17 Απριλίου.

  Όπως ανέφερε ο συντονιστής Σάββας Δημητριάδης έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, ενώ έγινε διευρυμένη συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

  «Έγινε μεγάλη κουβέντα για την ακρίβεια, την παιδεία και συνολικά για τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» είπε ο κ. Δημητριάδης τονίζοντας ότι «υπάρχει μια μεγάλη δυναμική».

  Στο δια ταύτα είπε ότι «Στόχος είναι να συζητήσουμε τους όρους να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο ισχυρό» καλώντας όλους όσοι  είναι μέλη να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής των συνέδρων που θα διεξαχθούν την Κυριακή σε διάφορα σημεία από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα.

  Ο αναπληρωτής συντονιστής Πέτρος Παλάσχας αναφέρθηκε στην προσπάθεια διεύρυνσης που είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί με εγγραφή νέων μελών και αύξησή τους κεντρικά και τοπικά «Το άνοιγμα που κάναμε είχε αποτέλεσμα να εγγραφεί νέος κόσμος. Θέλουμε να  σχηματίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Οι εγγραφές γίνονται και στα γραφεία αλλά και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα» κατέληξε ο κ. Παλάσχας.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ