Παρασκευή 14.06.2024
More

  ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Περιοδείες υποψηφίων ευρωβουλευτών και ομιλίες

  «Ακρίβεια και Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα – Εθνικές και Ευρωπαϊκές προκλήσεις», ήταν ο τίτλος της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το απόγευμα της Κυριακής στο πρώην δημαρχείο στον Κατσικά.

  Προσκεκλημένοι και ομιλητές στην εκδήλωση ήταν τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ΠΑΣΟΚ που είχαν τη δυνατότητα να μισήσουν στο ακροατήριο για τις θέσεις του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών, όπως όμως και να τους γνωρίσουν καλύτερα, προσωπικά τον καθένα. Και οι τέσσερις επισήμαναν κυρίαρχα την ανάγκη να σταλεί ένα ηχηρή μήνυμα αντίδρασης και καταδίκης στην κυβερνητική πολιτική αφενός και παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την προοπτική της Κεντροαριστεράς στη χώρα. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές:

  Ηλίας Κικίλιας, Αικατερίνη Ρίζου, Κώστας Τσουκαλάς και Κων/νος Χουλιάρας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ιωάννης Τσίμαρης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ