Πέμπτη 13.06.2024
More

  Ψήφος στη σταθερότητα της χώρας

  Την ψήφο των πολιτών σε όλη τη χώρα διεκδικεί ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης που βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων την Κυριακή στο πλαίσιο των περιοδειών του και πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στο Grand Serai, παρουσία δεκάδων πολιτών.

  Πολλοί από αυτούς όμως δεν είναι μόνο στον πολιτικό – ιδεολογικό χώρο του κ. Κοντοζαμάνη, αλλά είναι και προσωπικοί του φίλοι και γνώριμοι, καθώς ο ίδιος όπως επανέλαβε, έχει άρρηκτους δεσμούς με τα Ιωάννινα, όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια υπηρέτησε και μέρος της στρατιωτικής του θητείας. Αυτός ήταν και ο λόγος που στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε ξεχωριστά σε δύο πρόσωπα που τον βοήθησαν στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, τον τέως πρύτανη Χρ. Μασσαλά που ήταν στο ακροατήριο, αλλά και στον αείμνηστο πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δημ. Γλάρο αντίστοιχα.

  Μιλώντας για το διακύβευμα των ευρωεκλογών ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε πως αυτό δεν αφορά μόνο τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά και την διασφάλιση της σταθερότητας και της αναπτυξιακής πορείας της χώρας. Μία συνθήκη που όπως ανέφερε, δεν πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση με ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα έχει σίγουρα τη Ν.Δ ως πρώτο κόμμα, αλλά με τη διαφορά της από το δεύτερο να έχει τη δική της σημασία για τις εξελίξεις των επόμενων ετών.

  Τον κ. Κοντοζαμάνη προλόγισε η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ενώ χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων Λένα Σταμάτη.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ