Πέμπτη 30.05.2024
More

  ΠΑΣΟΚ: Θέλουμε σοβαρή, προοδευτική, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση

  Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συνεδρίαση της Ν.Ε.Α.Α του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων, ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου.

  Αρχικά, παρουσιάστηκε από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Βασίλη Γαρδίκο, ο οργανωτικός και πολιτικός σχεδιασμός του Κινήματος στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

  Στη συνέχεια, ακολούθησε η τοποθέτηση του Βουλευτή Ιωαννίνων Ιωάννη Τσίμαρη, στην οποία ανέδειξε την κρισιμότητα των εκλογών σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

  Το πολιτικό διακύβευμα των Ευρωπαϊκών Εκλογών, καθώς και οι προκλήσεις και οι προοπτικές της χώρας, αναλύθηκαν από τον Βουλευτή Κιλκίς, Στέφανο Παραστατίδη.

  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι Υποψήφιες Ευρωβουλευτές, Κατερίνα Ρίζου και Όλγα Μαρκογιαννάκη.

  Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος,  σε κλίμα ενότητας και συστράτευσης.

  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στον απόηχο της συνεδρίασης:

  Με συντεταγμένη παρουσία, εξωστρέφεια, δυναμισμό, συστράτευση όλων και οργάνωση, θα καταφέρουμε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής το βράδυ της 9ης Ιουνίου να είναι στην όχθη των νικητών.

  Έχουμε αντιμετωπίσει μόλις πριν ένα χρόνο τα συστήματα εξουσίας που στηρίζουν τον Κ. Μητσοτάκη και ήθελαν ένα ΠΑΣΟΚ παρακολούθημα, ένα ΠΑΣΟΚ συμπλήρωμα, ένα ΠΑΣΟΚ που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν δύο μέρες πριν τις εκλογές σε μονοψήφιο ποσοστό και τα καταφέραμε.

  Έτσι και τώρα, που τα ίδια συστήματα εξουσίας, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, έχουν επιλέξει ως βολικό αντίπαλο του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. τον κ. Κασσελάκη, θα τα καταφέρουμε ξανά.

  Ξέρουν πολύ καλά στη Ν.Δ ότι μόνο από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη κινδυνεύουν.

  Έχουν αισθανθεί άλλωστε την πίεση και τις ήττες από τη σοβαρή και δομημένη αντιπολίτευση που ασκεί το ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό έχουν ενεργοποιήσει όλες τις επιρροές τους φτιάχνοντας ακόμα και κόμματα parking όπως αυτό του κ. Λοβέρδου.

  Στις επόμενες μέρες θα απευθυνθούμε σε κάθε πολίτη που βιώνει τις επιπτώσεις της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

  Που βιώνει την ακρίβεια, την έλλειψη κοινωνικού κράτους, την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας, την αδιαφάνεια, την έλλειψη κράτους δικαίου, την εκτόξευση των ενοικίων.

  Σε κάθε πολίτη που έχει βιώσει τις συνέπειες του λαϊκισμού και των εύκολων λύσεων.

  Στο νέο άνθρωπο που αδιαφορεί για την πολιτική.

  Σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας.

  Απαντάμε ξεκάθαρα τι σημαίνει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στις Ευρωπαϊκές Εκλογές.

  Και σημαίνει ότι ο τόπος αποκτά αξιόπιστη Αξιωματική Αντιπολίτευση και στις Εθνικές Εκλογές Προοδευτική Κυβέρνηση.

  Το δίλημμα των Ευρωεκλογών είναι ξεκάθαρο.

  Θέλουμε σοβαρή, προοδευτική, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα των πολιτών ή θέλουμε αντιπολίτευση που στηρίζεται στο lifestyle;

  Θέλουμε Ευρώπη και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου επικρατούν οι συντηρητικές δυνάμεις ή θέλουμε Ευρωκοινοβούλιο με ενισχυμένη τη δύναμη των Δημοκρατών Σοσιαλιστών που στηρίζουν το κράτος Δικαίου και την Αλληλεγγύη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ