Δευτέρα 22.04.2024
More

  Περιοδεία Βαρουφάκη σε Κέρκυρα και Ήπειρο

  Διήμερη περιοδεία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Μαρτίου σε Κέρκυρα και Ιωάννινα, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

  Στην Κέρκυρα θα βρεθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, σε μια επίσκεψη που θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του βιβλίου του «Το Άλλο Τώρα» στο Επιμελητήριο του νησιού στις 19.00.

  Νωρίτερα, από το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τις οργανώσεις του κόμματος του νησιού, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου θα έχει συνάντηση με τα σωματεία Ιατρών, Νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και προσωπικού καθαριότητας και στο παλιό Ψυχιατρείο Κέρκυρας, όπου θα συναντηθεί με την μονάδα απεξάρτησης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και το σύλλογο γονέων «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» και τους εκπροσώπους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Κέρκυρας.

  Αργότερα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στα ΜΜΕ της Κέρκυρας, στην αίθουσα της Νομαρχίας Κέρκυρας.

  Τέλος, στις 19:00 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Το Άλλο Τώρα» στο Επιμελητήριο Κέρκυρας με τον οικονομολόγο-διεθνολόγο Κώστα Βέργο. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρίνα Μοσχάτ.

  Σε συνέχεια την περιοδείας του, στις 31 Μαρτίου ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα.

  Ηγουμενίτσα

  10:45 Δήλωση για την ιδιωτικοποίηση Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας.

  Ιωάννινα

  14:30 Ομιλία σε φοιτητές/φοιτήτριες με τίτλο: «Τεχνολογία, Χρήμα, Πόλεμος» στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης «Δημήτρης Χατζής» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  21:00 Συνάντηση με ΔΣ Επιμελητηρίου & Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ