Κυριακή 18.04.2021
More

  Σε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο η Μ. Κεφάλα

  Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηπείρου και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων, Μ. Κεφάλα

  Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηπείρου επισκέφτηκε η βουλευτής Ιωαννίνων, Μ. Κεφάλα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου Αντιπύραρχο Απ.Βασδέκη, τον  Διοικητή ΔΙΠΥΝ Ιωαννίνων Πύραρχο Β.Οικονόμου  και τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών Ηπείρου, Β.Βράστο, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Νομό μας. Διαπιστώθηκε η άρτια και οργανωμένη λειτουργία της κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο και τέθηκαν ζητήματα περαιτέρω συντονισμού και βελτιωτικών παρεμβάσεων.

  Επίσης, η βουλευτής επισκέφθηκε το ΠΓΝΙ όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και εκπροσώπους γιατρών και εργαζομένων. Συζητήθηκαν θέματα λειτουργικά, εργασιακά, σχετιζόμενα με την επικαιρότητα της πανδημίας και την εν γένει ετοιμότητα του Νοσοκομείου. Η βουλευτής από την πλευρά της, στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής της ενεργούς συμμετοχής, δεσμεύτηκε να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ