Δευτέρα 25.10.2021
More

  Στα Πράμαντα σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

  Στην περιοχή των Τζουμέρκων θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο την περιοχή των Τζουμέρκων, με βασικό σταθμό της σύντομης περιοδείας του, το γεφύρι της Πλάκας το πρωί του Σαββάτου.

  Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, καθώς μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης, το πρόγραμμα δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως, ο Πρωθυπουργός θα φτάσει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής με ελικόπτερο στα Πράμαντα, το οποίο θα προσγειωθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το σπήλαιο «Ανεμότρυπα» των Πραμάντων και στη συνέχεια θα βρεθεί στο δημαρχείο Βορείων Τζουμέρκων, όπου θα τον υποδεχτεί και θα τον προσφωνήσει ο δήμαρχος Γ. Σεντελές.

  Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του Πρωθυπουργού, στην οποία θα περιλαμβάνονται και κάποιες ανακοινώσεις τοπικού ενδιαφέροντος και χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να έχουν συγκεκριμενοποιηθεί στο επίπεδο των διαρροών, με τις πληροφορίες να είναι αρκετά συγκεχυμένες.

  Θα ακολουθήσει μία σύντομη βόλτα στην πλατεία των Πραμάντων και στη συνέχεια, επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και έπειτα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο.

  Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη γέφυρα της Πλάκας θα γίνει νωρίς το πρωί (08.30) του Σαββάτου, με τον Κυρ. Μητσοτάκη να έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά το ιστορικό γεφύρι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναστήλωσής του.

  Εκεί θα συνοδεύεται από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και με ενδιαφέρον αναμένεται η δημόσια τοποθέτηση του Πρωθυπουργού για ένα έργο με ιδιαίτερους συμβολισμούς, στο οποίο επένδυσε πολιτικά και επικοινωνιακά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

  Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στα Τζουμέρκα ολοκληρώνεται στην Πλάκα και από τα Πράμαντα θα αναχωρήσει και πάλι με το ελικόπτερο για να μεταβεί στην Κέρκυρα.

   

  Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ