Σάββατο 29.01.2022
More

  Τα μεγάλα μέτωπα μπορεί να κρίνουν τις πολιτικές εξελίξεις

  Ο Θ. Τζαρούχης για τα σενάρια ανασχηματισμού και εκλογών

  Καύσωνας, πυρκαγιές και η εξέλιξη της πανδημίας πιθανώς να κρίνουν και τις πολιτικές εξελίξεις.

  Όλα είναι στο τραπέζι. Όλα είναι ανοιχτά! Τα σενάρια για ανασχηματισμό πριν την ΔΕΘ  ή και για εκλογές διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τα στελέχη της κυβέρνησης να είναι στις θέσεις τους πριν το τέλος του Αυγούστου.

  Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες δυο είναι  τα μεγάλα μέτωπα τα οποία η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις επόμενες εβδομάδες.

  Το πρώτο είναι αυτό του απαραίτητου χτισίματος του τείχους ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό και το  δεύτερο μεγάλο μέτωπο είναι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και οι εξελίξεις που αφορούν την επικουρική ασφάλιση.

  Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θοδωρής Τζαρούχης κληθείς να απαντήσει στα διαδοχικά σενάρια, υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξουν εκλογές πριν την ολοκλήρωση της τετραετίας ενώ υπεραμύνθηκε των ανακοινώσεων Μητσοτάκη για τον καύσωνα αποφεύγοντας να σχολιάσει την ανάρτηση της Βόζενμπεργκ που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

  Τέλος, υποστήριξε το κυβερνητικό έργο λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλα τα δύσκολα θέματα που αφορούν την διαχείριση της πανδημίας και όλων των άλλων θεμάτων.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ