Σάββατο 25.06.2022
More

  Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές

  Έκλεισαν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής οι εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή να αγγίζει τους 150.000 πολίτες

  «Γίναμε το μαζικότερο κόμμα ενεργών μελών στη χώρα μας και ένα από τα πιο μαζικά κόμματα της Αριστεράς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό μετατρέπει την ελπίδα σε ισχυρή δύναμη αλλαγής» διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη προέδρου και ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών τότε κέρδισε τρεις απανωτές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε αποφασίσει να στήσει κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης» πρόσθεσε έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας».

  Ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου

  Πολύ ικανοποιημένος δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Ηλίας Νικολακόπουλος, παρά τα μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

  Μάλιστα, εκτίμησε πως η συμμετοχή προσέγγισε ή και υπερέβη τις 150.000 ψηφοφόρους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

  Σημειώνεται πως, στο πλαίσιο των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στήθηκαν κάλπες σε περίπου 1.000 εκλογικά κέντρα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ