Τρίτη 20.04.2021
More

  «Έχεις φωνή – Είμαστε δίπλα σου»

  Στο τρίτο στάδιο της ενημερωτικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε εν μέσω της πανδημίας πέρασε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με τις κατά τόπους διευθύνσεις του διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και φυλλάδια στους πολίτες.

  Το πρώτο σκέλος των ενημερωτικών δράσεων αφορούσε στη βία κατά των γυναικών, το δεύτερο στα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας και το τρίτο στους κινδύνους για τα παιδιά μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και στην ενδοοικογενειακή βία με θύματα τα παιδιά και γενικότερα σε φαινόμενα βίας σε βάρος των παιδιών.

  Αστυνομικοί από την Διεύθυνση Ιωαννίνων βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε επίκαιρα σημεία της πόλης από την Πλατεία Μαβίλη μέχρι τη Γαριβάλδη και στην κεντρική πλατεία διανέμοντας ενημερωτικό υλικό.

  Ο Αστυνόμος Β’, προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου Ηλίας Μήτσιος απηύθυνε έκκληση στους γονείς να «χτίσουν» γέφυρες επικοινωνίας και εμπιστοσύνης με τα παιδιά τους, γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσουν γρήγορα τους πιθανούς κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση τόνισε πως η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια και για να ενημερώσει τα μέλη της αλλά κυρίως για να τα προστατεύσει.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ