Κυριακή 22.05.2022
More

  Νέο τηλεγράφημα

  Υπάρχουν ωραίοι Άνθρωποι με όμορφες καρδιές, τίμιοι, εργατικοί, πιστοί σε αιώνιες αρχές. Πιστοί στην καρδιά τους. Άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους, τη δουλειά τους, τις υποχρεώσεις τους και όλα όσα υπάρχουν γύρω τους και πέρα από αυτούς.
  Άνθρωποι που όλα τα αντιμετωπίζουν με θάρρος και δε φοβούνται να εξωτερικεύσουν τα πιστεύω τους. Άνθρωποι που οι επιλογές τους δεν ακουμπάνε στα δικά τους συμφέροντα, αλλά με αισιοδοξία και πίστη αγωνίζονται, για τα ωφέλημα, όσων παλεύουν, όσων έχουν ανάγκες, όσων υποφέρουν!

  Μέσα στις αντιφάσεις της ζωής, που εναλλάσσονται με τρελούς ρυθμούς, μέσα στις χαρές και τις λύπες που αντικαθιστούν η μία την άλλη, αυτοί προσπαθούν οι χαρές να είναι πιο πολλές, για όλους!
  Καταστάλαγμα της σκέψης τους και των πράξεών τους είναι: “Αγώνες γιατί το μέλλον μας ανήκει και πιο πολύ στους νέους”! Αγώνες που δε σταματούν έως ότου δεν θα υπάρχει κάποιος που να έχει χάσει την ιδιότητα του ανθρώπου!
  Αγώνες για ζεστές αγκαλιές, για κάστρα αγάπης, για δάκρυα από πολλές χαρές! Αγώνες για περιπάτους χωρίς φόβους, με μπόλικα όνειρα, για το κάθε αύριο, για μια χώρα, για κάθε χώρα, με όνειρα και ελπίδες.
  Κάνε ό,τι λέει η καρδιά σου, κάνε ό,τι σου αρέσει, χωρίς να θίγεις κάποιον, κάτι! Δεν έχει σημασία αν πας με το ρεύμα. Σημασία έχει να ισορροπείς τη ζωή σου, να την αγαπάς, ν’ αγαπάς τους ανθρώπους. Να είσαι χρήσιμος, να σε βλέπει ο κάθε άλλος, όχι σαν όσους είναι “απλά παρόντες”!
  Γιώργος Μακρίδης

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ