Παρασκευή 14.05.2021
More

  Πρωτοποριακός χώρος πώλησης μεταχειρισμένων Ι.Χ

  Σε έναν στεγασμένο και απόλυτα ασφαλή και αξιοπρεπή χώρο 1000 τ.μ η City Cars ΕΠΕ δημιούργησε έναν μοναδικό για την Ήπειρο και την επαρχία γενικότερα χώρο, όπου ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μεταχειρισμένου Ι.Χ μπορεί να προσέλθει και να βρει αυτό που αναζητά. Αυτοκίνητα ελαφρώς μεταχειρισμένα, πολλά εκ των οποίων διατίθενται ακόμη και με τις… ζελατίνες, όπως ήταν καινούργια, διατίθενται από την City Cars στο 8ο χλμ της Ε.Ο Ιωαννίνων – Άρτας, σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές και πάντα συνοδεία εγγύησης.

  Η εταιρεία σύμφωνα με τον Γιάννη Παπανικολάου, συνιδιοκτήτη και μέτοχο της City Cars προχώρησε σε μία σημαντική επένδυση, με βασική φιλοσοφία της να εξυπηρετήσει το αγοραστικό κοινό, που για οικονομικούς λόγους δε μπορεί να προσεγγίσει ένα καινούργιο Ι.Χ, να μπορέσει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.

  «Τα αυτοκίνητα αυτά τα αποκτήσαμε μέσα από ανταλλαγές με τους πελάτες μας και πρόκειται για οχήματα σε άψογη κατάσταση. Πριν τα κρατήσουμε, τα ελέγξαμε εξονυχιστικά, πιστοποιήσαμε τα χιλιόμετρά τους και την κατάσταση λειτουργίας τους και τα διαθέτουμε σε εξαιρετικά προσιτές τιμές στο κοινό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Η καλύτερη περίοδος για αγορά Ι.Χ

  Η αγορά του αυτοκινήτου προσπαθεί να επιστρέψει σε συνθήκες κανονικότητας μετά την πανδημία που επηρέασε την ανοδική πορεία που είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο.

  «Βλέπουμε τη συνέχεια του έτους με πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Οι εταιρείες θέλουν να εξομαλύνουν τις επιπτώσεις που δημιούργησε η πανδημία και ήδη έχουν ανακοινώσει μεγάλες προσφορές σε καινούργια αυτοκίνητα. Θεωρώ, ότι είναι η καλύτερη περίοδος σήμερα, για να αγοράσεις αυτοκίνητο», κατέληξε ο κ. Παπανικολάου.

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ