Κυριακή 26.05.2024
More

  Τραγανά σνακ τυριού από τη ΔΩΔΩΝΗ

  Η ΔΩΔΩΝΗ για μια ακόμη φορά καινοτομεί και παρουσιάζει στο καταναλωτικό κοινό το νέο προϊόν σνακ που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.

  Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, Μιχάλης Παναγιωτάκης, με την κυκλοφορία των σνακ η ΔΩΔΩΝΗ πραγματοποιεί δυναμική είσοδο στην κατηγορία των αλμυρών σνακ συστήνοντας τα Baked Cheese Thins, ένα σνακ υψηλής διατροφικής αξίας με 100% Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ για κάθε στιγμή της ημέρας.

  Με επίκεντρο τη φιλοσοφία της εταιρείας για ποιοτικά και αγνά προϊόντα, τα νέα Baked Cheese Thins συνδυάζουν την ιστορία της εταιρείας με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής σνακ. Συγκεκριμένα, παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά, είναι ιδανικά για χορτοφάγους (vegetarians), ενώ δεν περιέχουν γλουτένη & ξηρούς καρπούς. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης η οποία προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητα στο τυρί.

  Υγιεινά, τραγανά και χορταστικά, τα Βaked Cheese Thins είναι απολαυστικά και διαθέσιμα σε 3 μοναδικές γεύσεις:

  • Tomato & Oregano – Αποτελεί μια πινελιά σε ένα κλασικό ελληνικό γευστικό συνδυασμό με την προσθήκη τομάτας και ρίγανης, για μια έντονη μεσογειακή γεύση.
  • Jalapeno Chilli- Μια ελαφρώς πικάντικη αλλά ισορροπημένη επιλογή, η οποία ξεχωρίζει και δίνει μια δυνατή εμπειρία γεύσης.
  • Caramelised Onion– Ένας gourmet συνδυασμός, καραμελωμένων κρεμμυδιών, ο οποίος ισορροπείται από γλυκές νότες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ