Κυριακή 21.07.2024
More

  ABS, πολυπροπυλένιο, πολυκαρβονικό, νάιλον… Ποιο υλικό βαλίτσας ταξιδιού να επιλέξετε;

  Οι βαλίτσες ταξιδιού είναι πάντα μια καλή και μακροπρόθεσμη επένδυση. Όταν μιλάμε για βαλίτσα, οι επιλογές στην αγορά είναι αμέτρητες. Αν έρθει η στιγμή να αγοράσετε, καλό είναι να έχετε υπόψη σας κάποια βασικά στοιχεία.

  Ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό;

  Η πρώτη απόφαση στην αγορά βαλίτσας ταξιδιού είναι αν θέλετε μια μαλακή ή μία σκληρή βαλίτσα. Την σκληρή βαλίτσα καλύτερα να την προτιμάτε για διεθνή ταξίδια, αν χρειάζεται να την παραδώσετε στο check in και να την παραλάβετε στον προορισμό σας. Μία μαλακή βαλίτσα ταξιδιού είναι πιό εύχρηστη σε ταξίδια εσωτερικού, ή αν την έχετε ως χειραποσκευή στις άνω θήκες του αεροπλάνου.

  Γιατί άλλη βαλίτσα για εσωτερικό και άλλη για εξωτερικό;

  Η σκληρή βαλίτσα είναι το πιό ανθεκτικό είδος που θα βρείτε στην αγορά. Προφανώς καθαρίζεται πιο εύκολα λόγω της σκληρής επιφάνειας, αλλά προστατεύει και καλύτερα τα αντικείμενα και τα ρούχα σας, σε περίπτωση που την κακομεταχειριστεί κάποια εταιρία. Η μετακίνησή της είναι εύκολη, λόγω των τροχών της, και σε μεγάλα κουραστικά ταξίδια προσθέτει μία σταθερότητα στο χέρι σας.

  Από την άλλη, μία μαλακή βαλίτσα ταξιδιού, διαθέτει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες. Δηλαδή περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Το πακετάρισμα θα σας φανεί πολύ πιο εύκολο και το μαλακό ύφασμα μπορεί να επεκτείνει τον χώρο που υπάρχει για τα ρούχα. Μπορεί να τις βρείτε με δύο, τέσσερις ή και καθόλου τροχούς.

  Αν αποφασίσατε ότι θέλετε σκληρή βαλίτσα ταξιδιού, τότε το ABS, το πολυπροπυλένιο και το πολυκαρβονικό υλικό θα σας βολέψει πολύ. Είναι το πιό ελαφρύ είδος που θα βρείτε στις σκληρές βαλίτσες ταξιδιού, χωρίς να χαθεί η ποιότητα και ανθεκτικότητα τους. Αν αποφασίσατε ότι θέλετε μαλακή βαλίτσα, τότε το νάιλον και ο πολυεστέρας είναι ιδανικά για εσάς. Θα προσθέσουν ένα μικρό βάρος στη βαλίτσα, αλλά το ύφασμά της θα είναι πιο ανθεκτικό και ελαστικό από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά. Η επιλογή είναι δική σας και τα δύο είδη θα σας βολέψουν πολύ, αρκεί να βρείτε την κατάλληλη για εσάς.

  Βαλίτσα ταξιδιού Guess

  Όπως είπαμε και πριν, μία βαλίτσα είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση. Εμείς σας προτείνουμε μία επιβεβαιωμένα ποιοτική επιλογή. Η Guess https://epapoutsia.gr/c/axesouar/valitses/marka:guess σας παρέχει καλής ποιότητας, κομψές βαλίτσες ταξιδιού. Φτιαγμένες κυρίως από ABS, πολυπροπυλένιο και πολυκαρβονικό, με ενσωματωμένες ζώνες για την προστασία των ρούχων σας, και με κλειδαριά τύπου TSA για την καλύτερη ασφάλειά σας.

  Ροζ;…γιατί χρειάζεστε έντονα χρώματα στην βαλίτσα σας;

  Μία συμβουλή από εμάς προς εσάς είναι να προτιμάτε βαλίτσες με έντονα χρώματα, για να μην υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν ή να κλαπούν, και αν συμβεί να βρεθεί εύκολα. Μία πολύ καλή επιλογή είναι το χρώμα ροζ https://epapoutsia.gr/c/axesouar/valitses/khroma:roz. Διακριτικό από την μια, αλλά πολύ ξεχωριστό από την άλλη, θα εντοπίζετε πάντα πολύ εύκολα την βαλίτσα ταξιδιού σας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ