Τρίτη 30.04.2024
More

    Αλλάζει κέντρο ο Στάικος με Αστέρα 

    Κιάκος και Τζίμας πήραν προβάδισμα έναντι Ριένστρα και Μπιλμπάο 

    Σε συνθήκες ηρεμίας αλλά με το άγχος και την αγωνία για τη συνέχεια να είναι ευδιάκριτα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο ΠΑΣ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Γιαννιώτες αναζητούν εναγωνίως την δεύτερη νίκη τους εντός έδρας και γενικά στο πρωτάθλημα, αλλά θα κληθούν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν τη «γραμμή Μεταξά», που αν μη τι άλλο, είναι δυσκολοκατάβλητη.

    Η ισοπαλία και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε στη Νεάπολη, απέναντι στον Ιωνικό τόνωσαν την ψυχολογία της ομάδας, αλλά είναι γεγονός πως οι νίκες είναι εκείνες που θα τη βοηθήσουν και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με τον κ. Στάικο να περιμένει την κατάσταση των Σούλη και Ποζνάνσκι, αν και κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός τη Δευτέρα.

    Ο Αθανασίου έδειξε, ότι είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να τον εμπιστευτεί ο προπονητής του ενώ και ο Πήλιος που έκανε καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ιωνικό, θα διατηρήσει τη θέση του στην 11άδα, εκτός απροόπτου. Έτσι, οι αλλαγές θα επικεντρωθούν στα πρόσωπα της μεσαίας γραμμής με τους Κιάκο και Τζίμα να παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα, με τους Μπιλμπάο και Ριένστρα να μένουν στον πάγκο.

    Ένα ερωτηματικό έχει να κάνει επίσης με το αν ο κ. Στάικος θα επιμείνει εκ νέου σε μία επιθετική τριπλέτα, ή εάν επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, αφήνοντας έναν εκ των Παμλίδη, Μπάλαν στον πάγκο.

    Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

    Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Δευτέρας κυκλοφορούν και διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ, στα εκδοτήρια του σταδίου την ημέρα του αγώνα και μέσω viva.gr.
    Ισχύουν οι εξής τιμές:

    ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 15€
    ΘΥΡΑ 9 – 10€
    ΘΥΡΑ 3VIP – 20€
    ΘΥΡΑ 5 GOLD – 30€
    Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 – 5€

    Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

    Πέμπτη από 10:00 έως 15:00, Σάββατο από 10:00 έως 14:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” από τις 11:00.
    Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ