Κυριακή 06.10.2024
More

    Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Ιωαννίνων

    Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων, την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

    Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Κολιός, έκανε σύντομο απολογισμό του έργου του Ομίλου κατά την περασμένη χρονιά και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Ομίλου σε Global Grant με τον Όμιλο Santa Agatha της Ιταλίας και την προμήθεια ειδικού ρομπότ για σχολεία με μαθητές με αυτισμό ως και σε District Grant με τον Όμιλο Κέρκυρας για την αγορά τεσσάρων κλινών αιμοληψίας και την παράδοσή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, την προσφορά τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας κ.ά..

    Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. ως και όλα τα μέλη για τη συμπαράστασή τους και παράδωσε την προεδρία στον Ευάγγελο Κατσάνο.

    Ο νέος Πρόεδρος για τη χρονιά 2024-2025, σκιαγράφησε τους στόχους που έχει θέσει ο Όμιλος 2024-2025 και παρουσίασε τα μέλη τού νέου Διοικητικού Συμβουλίου που είναι:

    Πρόεδρος, Ευάγγελος Κατσάνος, Αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Κωστής, Γραμματέας, Νικόλαος Λιόλιος, Ταμίας, Αλέξιος Δρούγκας, Κοσμήτορας, Ευανθία Τσινάβου, Μέλη: Δημήτριος Γρατσανίτης και Ελευθερία Τσιούρη, Προπρόεδρος, Νικόλαος Κολιός και Εψηφισμένος Πρόεδρος για το 2025-26, Παναγιώτης Τζούμας.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ