Παρασκευή 20.09.2024
More

    Το ψάχνει για μία ακόμη μεταγραφή ο ΠΑΣ

    Ο σοβαρός τραυματισμός του Χρήστου Βουτσά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ερμιονίδα επισκίασε κάθε τι άλλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ με τον νεαρό παίκτη που ήρθε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό Β’ να έχει υποστεί ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει, ότι θα χρειαστεί διάστημα έξι και πλέον μηνών για να επιστρέψει.

    Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι χάνει τη φετινή χρονιά κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο και την υγεία του αλλά επίσης και για την ομάδα του ΠΑΣ με τον Ρενέ Πομς να έχει καλή άποψη για τον παίκτη, που αποκτήθηκε αφού δοκιμάστηκε στην προετοιμασία και αποτελούσε μία εναλλακτική επιλογή για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

    Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό που είχαν προκύψει εξαρχής, επιβεβαιώθηκαν με την μαγνητική που έκανε την Τρίτη. Ο Βουτσάς μάλιστα είναι ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο φετινό ρόστερ που τραυματίζεται τόσο σοβαρά με τον νεαρό Άγγελο Τσίρη να είναι ο πρώτος καθώς υπέστη επίσης ρήξη χιαστού στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την αλβανική Μπιλίς.

    Ο ΠΑΣ μετά την απώλεια του Βουτσά είναι σχεδόν υποχρεωμένος να αναζητήσει έναν ακόμη παίκτη στη μεταγραφική αγορά των ελεύθερων παικτών, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς οι εναλλακτικές επιλογές δεν είναι πολλές, ούτε και μπορούν να θεωρηθούν εξαιρετικά αξιόλογες.

    Από την άλλη όμως στα αμυντικά χαφ ο ΠΑΣ με εξαίρεση τους Τζίνο και Μπεγκάλα δεν έχει άλλον παίκτη που να μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να σηκώσει το βάρος της θέσης, έστω ως εναλλακτική επιλογή.

    Πρώτη συζήτηση για τον Εθνικό Κεραμιδίου

    Η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έγινε σε ιδιαίτερη ένταση με τον Ρενέ Πομς να έχει μία πρώτη συζήτηση και ανάλυση του πρώτου αντιπάλου για το πρωτάθλημα, το Σάββατο. Ο προπονητής του ΠΑΣ με έναν εκ των βοηθών του παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με την Κηφισιά για το κύπελλο και διαμόρφωσε μία καλή εικόνα για τις δυνατότητες του αντιπάλου που θα βρει την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ εκτός έδρας.

    Απόντες από την προπόνηση της ομάδας χθες, ήταν οι Πάνος, Ναούμης και Καφενζής και οι δύο σοβαρά τραυματίες πλέον Βουτσάς και Τσίρης.

    Το χθεσινό πρόγραμμα είχε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 11.00 στο Πανηπειρωτικό.

    Διαιτητής ο Τικόζογλου

    Την αναμέτρηση της πρεμιέρας μεταξύ Εθνικού Κεραμιδίου – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ορίστηκε να διευθύνει ο Τικόζογλου του συνδέσμου

    Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι ο Θωμάς Βαλιώτης και ο Γρηγόριος Δεδικούσης της ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Ραφαήλ – Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης και παρατηρητής ο Βασίλειος Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης.

    Στον ΣΚΑΪ τα τηλεοπτικά

    Το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε επισήμως από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα η συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αναμένεται πάντως να ανακοινωθούν και οι λεπτομερείς όροι της συμφωνίας, όπως και το χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο υλοποίησης της συμφωνίας, καθώς ενδέχεται κάποιο ή κάποια παιχνίδια της πρεμιέρας το Σαββατοκύριακο να μεταδοθούν απευθείας από τον ΣΚΑΪ.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ