Παρασκευή 20.09.2024
More

    Καταλήγει στα πλάνα του ο Πομς

    Με δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και οικογενειακό «διπλό» δέκα εναντίον δέκα ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ στο Πανηπειρωτικό, δύο 24ωρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

    Ο Ρενέ Πομς είδε χθες να μένουν εκτός προπόνησης οι νεαροί Καφενζής και Ναούμης που δε θα είναι στην αποστολή λόγω ενοχλήσεων, ανησυχία όμως προέκυψε με τον Τζίνο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όπως έγινε γνωστό όμως, ο Ουρουγουανός μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, σήμερα θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

    Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μπήκε χθες και ο Ξενοφών Πάνος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και θα είναι και αυτός έτοιμος να αγωνιστεί εάν φυσικά επιλεγεί. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

    Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά με φιλάθλους

    Όπως έγινε γνωστό ήδη από την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για όλη τη χρονιά, με τον αθηναϊκό σταθμό να μεταδίδει σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε πέντε από τα δέκα συνολικά παιχνίδια των δύο ομίλων της κατηγορίας. Οι μεταδόσεις θα γίνονται είτε μέσω της υβριδικής τηλεόρασης (το «κόκκινο κουμπί» για τις τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας) είτε μέσω του site monobala.gr.

    Μεταξύ αυτών όμως δεν συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

    Τα παιχνίδια που θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη σε απευθείας σύνδεση θα είναι τα εξής:

    • Παρασκευή – 17:00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ (Monobala.gr)
    • Σάββατο – 14:45 ΑΕΛ – Καβάλα (ΣΚΑΪ)
    • Κυριακή – 12:00 Χανιά – Καλαμάτα (ΣΚΑΪ)
    • Κυριακή – 17:00 ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής (ΣΚΑΪ Hybrid)
    • Δευτέρα –  17:30 Asteras Β’ Αktor – Πανιώνιος (Monobala.gr)

    Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει ζητήσει επισήμως εισιτήρια από τους γηπεδούχους για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων της, όμως αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχουν ήδη προγραμματίσει να κάνουν την εκδρομή τους μέχρι την Κατερίνη για να παρακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση.

    Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών, θα συνεχίσουν το ταξίδι τους μετά τον αγώνα στην Κατερίνη με τελικό προορισμό τη… Σαρδηνία και το Σάσσαρι, την πόλη όπου την προσεχή Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου ο γυναικείος μπασκετικός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στον επαναληπτικό της πρώτης αναμέτρησης που έγινε προχθές στα Γιάννενα.

    Στο Νέο Κλειστό ο Πομς και οι συνεργάτες του

    Το βράδυ της Τετάρτης στο μεταξύ, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ με την Σάσσαρι για το Eurocup, ο Ρενέ Πομς, οι συνεργάτες του Φίλιπ Μάρτιν και Ρόμπιν Κρασνίκι που γνώρισαν την αποθέωση με την είσοδό τους στο Νέο Κλειστό με τους φιλάθλους να ζητούν «πρωτάθλημα και άνοδο».

    Μαζί τους ήταν ο γενικός αρχηγός Γιώργος Ντάσιος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κων. Παλαιολόγος όλοι τους προσκεκλημένοι της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC που απόλαυσαν τον αγώνα και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ