Παρασκευή 27.09.2024
More

    Ν. Έξαρχος: Να ληφθούν μέτρα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

    Την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Ιωάννινα, την οποία χαρακτηρίζει ως τραγική, θέτει με Ερώτησή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Έξαρχος.

    Με αφορμή την αποκόλληση πάνελ από το στέγαστρο του κλειστού κολυμβητηρίου της Λιμνοπούλας τον Ιούνιο και καταγραφή και άλλων προβλημάτων που αναφέρει αναλυτικά, θέτει ευρύτερα ζητήματα για τις εγκαταστάσεις.

    «Η κατάσταση παντού είναι τραγική. Για αυτό το λόγο απαιτείται άμεσα:

    – Αντικατάσταση του στεγάστρου στο κλειστό κολυμβητήριο, ενεργειακή αναβάθμισή του, ανανέωση του μηχανολογικού του εξοπλισμού, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του χωρίς να διακοπεί η μακροχρόνια πρόσβαση στους αθλούμενους και τα ερασιτεχνικά σωματεία.

    – Λειτουργία του φωτισμού στο Πανηπειρωτικό στάδιο στους χώρους για το κοινό,  αποκατάσταση των φθορών σε δάπεδα, μπασκέτες, γηπεδάκια και άλλους παρακείμενους χώρους και  αντικατάσταση του ταρτάν στο στίβο του Πανηπειρωτικού.

    –  Δημιουργία κλειστού χώρου για τη διεξαγωγή των αθλημάτων του στίβου.

    – Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη απρόσκοπτη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων (π.χ. στις αργίες, απ’ τις ελάχιστες μέρες του χρόνου, που έχουν τη δυνατότητα οι λαϊκές οικογένειες να τις επισκεφτούν συναντάνε απαγορευτικό), την εφαρμογή του θερινού ωραρίου, που καταχρηστικά δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή», αναφέρει ο κ. Έξαρχος.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ