Πέμπτη 03.10.2024
More

    Γιαννιώτες αναρριχητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναρρίχησης και στο Ευρωπαϊκό Νέων

    Με 6 αθλητές (3 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 παίδες) έλαβε μέρος ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων στο 32o Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης (Αγώνισμα Δυσκολίας), το οποίο διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην πίστα “Mono”, στο Χαλάνδρι.

    Στην κατηγορία γυναικών, η Φαίδρα Κάτσιου κατετάγη 4η ενώ στην κατηγορία ανδρών ο Κυριάκος Χαραράς κατετάγη 6ος και οι Δημήτρης Γιούνης και Ιωνάς Βέλλας 7ος και 8ος αντίστοιχα. Στην κατηγορία παίδων ο Ορέστης Τριανταφύλλου πέρασε στον τελικό και κατετάγη 7ος ενώ ο Μαρίνος Φαλτσέτας τερμάτισε στην 9η θέση.

    Επίσης, το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου ο νεαρός αναρριχητής του συλλόγου Μαρίνος Φαλτσέτας, Πρωταθλητής Ελλάδος 2024 στο αγώνισμα του boulder, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Τρουά της Γαλλίας με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής του ΕΟΣ Ιωαννίνων συμμετέχει σε τέτοιο αγωνιστικό επίπεδο στην αγωνιστική αναρρίχηση.

    «Ο Μαρίνος μας έκανε υπερήφανους και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε και άλλους αθλητές μας να συμμετέχουν σε παρεμφερείς αγώνες και σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα», αναφέρει ο σύλλογος.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ