Σάββατο 05.10.2024
More

    Στην εποχή της καινοτομίας ο ξενοδοχειακός κλάδος

    Στην εποχή της καινοτομίας και των τεχνολογικών προτάσεων και λύσεων που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση και ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος περνά ο ξενοδοχειακός κλάδος της χώρας.

    Μία πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου να δημιουργήσει έναν επιταχυντή για νεοφυείς επιχειρήσεις με τον διακριτικό τίτλο capsule t, απέδωσε συγκεκριμένα αποτελέσματα με προτάσεις που είναι άμεσα εφαρμόσιμες στον ξενοδοχειακό κλάδο της χώρας. Με την αξιοποίηση των προτάσεων και λύσεων σε τεχνολογικό επίπεδο και σε επίπεδο καινοτομίας, όπως ανέφερε η διευθύντρια του προγράμματος που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στα μέλη της  Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Κατερίνα Σαριδάκη, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τα πολλαπλά οφέλη της πρότασης ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους.

    Για την ανάγκη διασύνδεσης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Σπυρ. Σουρέλης ενώ στη σημασία που έχει κάθε νέα πρακτική που ενσωματώνει νέα καινοτόμα προϊόντα αναφέρθηκε στη δήλωσή του και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, αρμόδιος για θέματα τουρισμού Χρ. Τάτσης.

     

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ