Δευτέρα 12.01.2026
More

    Σοκ από τον θάνατο 7χρονου σε πυρκαγιά κατοικίας

    Βαρύ είναι το κλίμα στη Ροδόπη μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό Ρίζωμα, όπου ένα 7χρονο παιδί έχασε τη ζωή του έπειτα από πυρκαγιά σε κατοικία.

    Το συμβάν εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όταν φωτιά ξέσπασε στη μονοκατοικία όπου διέμενε το ανήλικο αγόρι μαζί με την οικογένειά του. Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από το φλεγόμενο σπίτι, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που είχε υποστεί.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η πυρκαγιά εκτιμάται ότι προκλήθηκε από ξυλόσομπα που λειτουργούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η φωτιά εκδηλώθηκε ενώ οι ένοικοι κοιμούνταν, με τον καπνό και τις φλόγες να εξαπλώνονται ταχύτατα στον χώρο.

    Από το περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης ο πατέρας και ο μικρότερος αδελφός του παιδιού. Ο 5χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται με εκτεταμένα εγκαύματα στο κάτω μέρος του σώματός του.

    Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, η οποία διερευνά όλες τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ