Δευτέρα 20.04.2026
More

    Μαθήτρια τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από πρώτο όροφο σχολείου

    Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε σχολική μονάδα στο Χαϊδάρι, με μια μαθήτρια Γυμνασίου να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από πτώση από τον πρώτο όροφο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μαθήτρια της Α’ τάξης στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου καθόταν στην κουπαστή της σκάλας, όταν φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε στο κενό, τραυματιζόμενη σοβαρά.

    Αμέσως επικράτησε αναστάτωση στο σχολείο, με τους συμμαθητές της να παρακολουθούν σοκαρισμένοι το περιστατικό.

    Στο σημείο έσπευσε μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη μαθήτρια χωρίς τις αισθήσεις της και τη μετέφερε στο Αττικόν Νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

    Για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού, στο σχολείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα αίτια της πτώσης.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ