Ετήσια εκδήλωση παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λακκωμάτων
Μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση και τον παραδοσιακό χορό διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακκωμάτων, παρουσιάζοντας την ετήσια εκδήλωση παραδοσιακών χορών με τίτλο «Χορεύοντας την Παράδοση».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 21:00, στο Πάρκο Κούραμπα, με τη συμμετοχή όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, τα οποία θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει παραδοσιακή ορχήστρα με τους Ναούμη Χρήστο στο κλαρίνο, Καραπάνο Κώστα στο βιολί, Πούρναρη Μάριο στο λαούτο, Γεώργα Γεώργιο στο τραγούδι και Παπαναστασίου Διαμαντή στα κρουστά.
Η εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική κοινωνία, προβάλλοντας τη λαϊκή πολιτιστική κληρονομιά και αναδεικνύοντας τη διαχρονική αξία της παράδοσης μέσα από τη μουσική και τον χορό.







