Τρίτη 30.04.2024
More

    Τριήμερο εκδηλώσεων στο Castillo

    Τριήμερες εκδηλώσεις στο Castillo bar με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:

    Την Παρασκευή 31/1

    Oι The Blues People στο Castillo αυτή τη φορά με ένα εξαιρετικό double bill αφιέρωμα σε 2 απο τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς μουσικούς όλων των εποχών, τους Jimi Hendrix και Stevie Ray Vaughan.

    Και οι δυο μουσικοί θεωρούνται από τις πιο επιδραστικές μορφές στην ιστορία της rock και Blues μουσικής με δεύτερο κοινό τη πολυτάραχη αλλά και πολύ σύντομη ζωή τους.

    Το Σάββατο 1/2

    Οι Bad Movies επιστρέφουν στα Ιωάννινα

    Μετά το περσινό live με Vodka Juniors, έρχονται το Σαββατο 1 Φεβρουαριου με το δικό τους full set που όλοι περίμεναν. Λίγο πριν την ηχογράφηση του καινούριου τους δίσκου, παρουσιάζουν τα νέα τραγούδια τους,μαζί με όλα τα υπόλοιπα που αγαπήσαμε .Η μπάντα που από το 2004 παίζει rock και αναπνέει ως punk, ύστερα από 3 δίσκους, 2 ΕΡ, κι αμέτρητα live σε Ελλάδα και Ευρώπη, επιστρέφει στα Γιάννενα, πιο δυνατή από ποτέ, να ισοπεδώσει το Castillo. Μια νύχτα που θα αργεί να ξημερώσει, μια νύχτα που δε θα ‘ναι σαν τις άλλες, μια νύχτα που θα είμαστε ελεύθεροι.

    Μαζί τους ένα από τα καλύτερα Official Motörhead tribute bands στον κόσμο, οι City Kids – Motörhead Tribute Band

    Την Κυριακή 2/2

    H Σχολή χορού Αzabache έχει και πάρτι και το κοπή τη πίτα. Ακολουθεί το καθιερωμένο λάτιν γλέντι μέχρι τελικής πτώσης με DJ τον Tony Morreno! Ώρα Έναρξης 20:00

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ