Τρίτη 18.01.2022
More

  Χριστουγεννιάτικο baazar για τα παιδιά της «Φλόγας»

  Το Σάββατο στον πεζόδρομο της Μιχ. Αγγέλου από το «Ηλιοτρόπιο»

  Όλη τους την αγάπη, έβαλαν τα παιδάκια του πρότυπου Νηπιακού Κέντρου «Ηλιοτρόπιο» προκειμένου να δημιουργήσουν στολίδια, συνθέσεις, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και πολλά άλλα είδη που θα παρουσιαστούν στο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώνεται για τα παιδιά της «Φλόγας».

  Το bazaar  θα γίνει το Σάββατο στην συνδρομή του πεζόδρομου Μιχαήλ Αγγέλου και Γρηγορίου Σακκά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο γονιών -παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

  Η «Φλόγα» μένει άσβεστη και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας υπάρχει πάντα η θέληση της προσφοράς και της αγάπης ζωντανή. Η κα. Ευανθία Καρρά ευχαρίστησε την εκπρόσωπο του Νηπιακού Κέντρου «Ηλιοτρόπιο» ενώ ένα ευχαριστώ είπε δημόσια σε όλους όσους για χρόνια ολόκληρα στηρίζουν τον αγώνα της Φλόγας.

  Ευχαρίστησε επίσης τους φορείς-περιφέρεια και δήμο, για την συνεργασία που έχουν αλλά και την στήριξη.

  Στο ίδιο μήκος κύματος και η κα. Μάνια Κλεισούρα από το Κέντρο «Ηλιοτρόπιο». Μίλησε για τα παιδιά του «Ηλιοτρόπιου» που έφτιαξαν με την αγάπη τους, το μεράκι τους και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, όμορφα στολίδια και πολλά άλλα μικρά δώρα. «Είμαστε χαρούμενοι και εμείς και τα παιδιά που μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο της Φλόγας. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί».

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ