Τρεις δεκαετίες παρουσίας και προσφοράς συμπληρώνει ο Οργανισμός Make-A-Wish, διανύοντας μια πορεία γεμάτη προκλήσεις αλλά και βαθιά συγκίνηση, με σταθερό προσανατολισμό την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, που τιμάται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, το Make-A-Wish Ιωαννίνων διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Μαβίλη. Η δράση συνεχίστηκε με πορεία προς το Δημαρχείο, όπου εκατοντάδες εθελοντές έτυχαν θερμής υποδοχής από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Σοφία Μαρκούλα και τη δημοτική σύμβουλο Βάσω Μέγα, εκπροσωπώντας της Μέριμνας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του οργανισμού, ο οποίος μέσα σε 30 χρόνια δράσης έχει καταφέρει, με τη συμβολή των εθελοντών, να εκπληρώσει συνολικά 4.260 ευχές παιδιών, προσφέροντας στιγμές χαράς και ελπίδας σε δύσκολες συνθήκες.








