Παρασκευή 09.12.2022
More

  Τα Υπόγεια Ρεύματα σε μια μοναδική εμφάνιση στο Castillo bar

  Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται 25 χρόνια, έρχεται στα Γιάννενα τη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου.

  Τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν ασταμάτητα αυτό που τους αρέσει περισσότερο, τις συναυλίες! Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

  Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη, με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα, που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ, που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

  Παρασκευή 17/1

  Την Παρασκευή 17/1 έρχονται στο Castillo oi HARLEQIN, ένα classic rock
  συγκρότημα με έδρα τα Ιωάννινα. Με πλούσιο ρεπερτόριο που θα καθηλώσει κάθε
  ακροατή, οι HARLEQIN δηλώνουν έτοιμοι να rockαρουν μέχρι τέλους, με δυνατή
  rock μουσική σε μια ακόμα πιο δυνατή rock ατμόσφαιρα.

  Σάββατο 18/1

  Το Σάββατο 18/1 ένας θρύλος της πόλης μας που δεν χρειάζεται συστάσεις, ο Γιώργος Γάκης με την αστείρευτη διάθεση για ροκ εν ρολ θα βρίσκεται κοντά μας.

  Κυριακή 19/1

  Την Κυριακή 19/1 το καθιερωμένο λάτιν πάρτυ του Castillo bar με Guest καλεσμένο τον Νεκτάριο Βασιλείου η αλλιώς Mr Bachata και με την συμμετοχή των σχολών χορού λάτιν azabache dance interactive, hall of dance, και toodance. Στα decks της βραδιάς ο ένας και μοναδικός Tony Morreno.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ