Σάββατο 29.01.2022
More

  Νέα μέτρα για τις «κόκκινες» περιοχές-Στο τραπέζι η απαγόρευση των συναυλιών 

  Φαίνεται πως η επιτροπή εμπειρογνωμόνων οδηγείται σε νέες εισηγήσεις για τη Βόρεια Ελλάδα…

  Πονοκέφαλο στους επιστήμονες επικρατεί η επιδημιολογική κατάσταση στις κόκκινες περιοχές, με πολλούς ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας πως δεν αποκλείεται αυτές να πυροδοτήσουν ένα τέταρτο κύμα του φονικού ιού.

  Αυτός είναι και ο λόγος που εξετάζονται νέα, ακόμα πιο αυστηρά, μέτρα για τις περιοχές του βρίσκονται σε μίνι lockdown. Έτσι, φαίνεται πως η επιτροπή εμπειρογνωμόνων οδηγείται σε νέες εισηγήσεις για τη Βόρεια Ελλάδα.

  Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ 100,3, πολίτες μετά την απαγόρευση μουσικής και κυκλοφορίας από τη 1:00 έως τις 6:00 στη Θεσσαλονίκη, πάνε στις… Σέρρες για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

  Έτσι, οι ειδικοί αναμένεται να εισηγηθούν να μπουν στο «κόκκινο» και οι Σέρρες, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και προληπτικά να αποφευχθεί μία νέα έξαρση της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα, όπως μεταδίδει πάντα το ίδιο μέσο.

  Στο τραπέζι η απαγόρευση των συναυλιών

  Παράλληλα, το όσα συνέβησαν στη συναυλία του Γιάννη Πάριου -όπου αν και μπήκαν μόνο εμβολιασμένοι και σε θέσεις καθημένων, τελικά πολλοί σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χορεύουν- προβληματίζουν την επιτροπή.

  Λόγω του παραπάνω, μέλη της αναμένεται να εισηγηθούν την Τετάρτη να υπάρξει απαγόρευση συναυλιών στις κόκκινες περιοχές.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ